DIN Forsyning udlejer sine lokaler i Varde til feriecenterkæde

Den internationale feriecenterkæde Dayz by Landal GreenParks har lejet sig ind i størstedelen af DIN Forsynings kontor- og mødelokaler på Gl. Kærvej 15. 
Lokalerne er ledige efter, at vi for nylig flyttede ind i vores nye domicil i Kjersing, Esbjerg.

Feriecenterkæden har fem feriecentre i Jylland, herunder Dayz Seawest. Hovedkontoret for den danske afdeling ligger i forvejen i Varde.
DIN Forsyning har udlejet cirka 1.000 m2 lokaler med indflytning i starten af 2018.

Udlejningen glæder Erik Buhl, bestyrelsesformand i DIN Forsyning og borgmester i Varde Kommune.

- Jeg er rigtig glad for, at Dayz by Landal GreenParks fortsætter med at have deres hovedkontor i Varde Kommune, og at virksomheden samtidig har ambitioner om at udvikle sig og vækste. De flytter ind i gode fysiske rammer og placeringen af bygningen ud til Nordre Blvd. giver også god synlighed, siger Erik Buhl og fortsætter:

- Samtidig er det fint, at vi nu får udlejet størstedelen af DIN Forsynings lokaler på Gl. Kærvej og dermed har fundet en god løsning, så vi undgår, at lokalerne står tomme.


Behov for plads til vækst
Også hos den nye lejer er der glæde over, at lejeaftalen er faldet på plads.

- Vi er glade for at kunne finde egnede lokaler i Varde, der sikrer fastholdelse af en masse dygtige medarbejdere, og som samtidig giver plads til yderligere vækst via nye ansættelser, siger Søren Sandberg, adm. direktør i Dayz by Landal Greenparks danske afdeling.
Det forventes, at omkring 40 medarbejdere får deres daglige gang på Gl. Kærvej 15.

Nyt domicil giver plads til lejeaftale
Lokalerne på Gl. Kærvej er blevet tomme efter, at DIN Forsyning i august i år flyttede ind i et nyt domicil i Kjersing, Esbjerg. Her er vores administrative personale – ca. 150 ansatte – nu samlet. Efter fusionen af forsyningerne i Varde og Esbjerg i 2015 har medarbejderne siddet spredt dels på Ravnevej i Esbjerg og dels på Gl. Kærvej i Varde.

Del siden:
Vent venligst...