Skoletjenesten har fået sit eget bookingsystem

Vælg forløb – Vælg dato og tid – Bekræft. Så let kan det gøres. Hos Skoletjenesten i DIN Forsyning arbejder vi til daglig med formidling af affald og genbrug, vand, spildevand og varme til børn og unge i Varde Kommune, og vi har netop fået vores helt eget bookingsystem.

Skoletjenestens aktiviteter
Gennem målrettede aktiviteter ønsker Skoletjenesten på en sjov og anderledes måde at lære børn og unge at behandle miljøet med omtanke og gøre dem til ambassadører for en bæredygtig livsstil i deres respektive hjem såvel som i samfundet. Som en del af Varde Kommunes koncept ”Vi i Naturskolen” udbyder Skoletjenesten fire obligatoriske undervisningsforløb og ét tilbud, og det er nu muligt selv at bestille et besøg via vores bookingsystem.

Vi i Naturskolen
Vi i Naturskolen er et samarbejde mellem henholdsvis Varde Kommune, Vardemuseerne, NaturKulturVarde og Skoletjenesten i DIN Forsyning og består af både obligatoriske undervisningsforløb såvel som undervisningstilbud med fokus på historie, natur og naturvidenskab. Målgruppen er førskolebørn i kommunens daginstitutionerne og de forskellige årgange i kommunens folkeskoler, og Skoletjenesten i DIN Forsyning bidrager med følgende forløb:

  • 0. klasse - Varme om vinteren (obligatorisk)
  • 1. klasse - Kend din lokale forsyning (obligatorisk)
  • 4. klasse - Genbrugskørekortet (obligatorisk)
  • 7. klasse - Vandets vej (obligatorisk)
  • 9.-10. klasse - Varmens vej (tilbud)

Book et besøg via vores hjemmeside lige her: www.dinforsyning.dk/skole.

Del siden:
Vent venligst...