DIN Forsyning opnår recertificering med et flot resultat

Der er i dag et stigende krav fra bl.a. myndigheder til både danske og udenlandske virksomheder om at passe på sine ansatte. Argumenterne er mange, men særligt antallet af arbejdsulykker, der via forebyggelse, kan reduceres, er ét af de vigtigste at fremhæve. Lead auditor Steen Ballund fra Bureau Veritas Certification har for nyligt været på besøg hos DIN Forsyning i forbindelse med ekstern audit på arbejdsmiljøledelsessystemet OHSAS 18001, og DIN Forsyning opnår en recertificering med et flot resultat.

Stor ros og positive bemærkninger
Der var stor ros og positive bemærkninger at hente, da Steen Ballund fra Bureau Veritas Certification besøgte DIN Forsyning og hen over tre dage kiggede hver afdeling efter i sømmene for at se, om kravene opfyldes. Her blev særligt anvendelsen af forskellige medier i kommunikationssammenhænge fremhævet, herunder brugen af billeder i dokumentation af nærvedulykker.

Arbejdsglæde skaber resultater
Et godt arbejdsmiljø skaber arbejdsglæde, og arbejdsglæde er vigtigt for at skabe gode resultater. Jesper Frost Rasmussen, adm. direktør hos DIN Forsyning er således stolt over det flotte resultat, men de rosende ord skal ikke betyde, at DIN Forsyning vil hvile på laurbærrene. Der er altid mulighed for forbedring, hvilket der arbejdes videre på.

Ekstern audit er en årligt tilbagevendende begivenhed, der skal sikre bibeholdelsen af certificeringen.

Del siden:
Vent venligst...