Nyheder

Oftest stillede spørgsmål

Hvad er flextømning?
Svar: Flextømning betyder, at du får mulighed for at få tømt din restaffaldsbeholder og din genbrugsspand, når du ønsker det. Ordningen giver blandt andet den fordel, at skraldemændene kun skal tømme dér, hvor behovet er. Ligeledes vil du som kunde kun skulle betale for det antal tømninger, du bestiller.

Hvordan fungerer flextømning?
Svar: Ordningen fungerer i korte træk således, at dine elektroniske bestillinger sendes til renovatøren, som via en iPad i renovationsbilen kan se hvilke husstande, der har bestilt en tømning den pågældende uge.

Kan jeg (af)bestille en tømning, jeg har (af)bestilt?
Svar: Det er muligt at foretage ændringer i dine (af)bestillinger hele året - også i henhold til tidligere (af)bestillinger. Du kan med andre ord godt bestille en tømning, du tidligere har afbestilt. Eller afbestille en tømning, du tidligere har bestilt.

Hvor sent kan jeg foretage ændringer i mine (af)bestillinger?
Svar: Det er muligt at foretage ændringer til og med torsdag i ugen før tømningsugen. Hvis du for eksempel vil have en tømning i uge 43, kan du bestille frem til torsdag i uge 42.

Hvorfor er der allerede planlagt tømninger på min adresse?
Svar: Din nuværende ordning bruges som udgangspunkt for dine ændringer og vil således fremgå i oversigtsbilledet i tilmeldesystemet. Hvis du på nuværende tidspunkt har ugetømning, vil der således være planlagt en tømning i alle uger. Du kan frit afbestille det antal tømninger, du ønsker. Har du sæsontømning, vil der ikke være planlagt tømninger i alle uger. Der vil dog ligeledes her være mulighed for at (af)bestille tømninger.

Kan jeg få en oversigt over mine tømninger?
Svar: Det er muligt at udskrive en kalender, hvor dine tømninger fremgår - også efter du har foretaget ændringer. Du kan udskrive en kalender ved at indtaste din adresse via følgende link: http://varde.dinforsyning.dk/Affald/Dagrenovation/Toemning.aspx. Klik herefter på "Hent en PDF kalender over tømninger på din adresse for år 2016".

Hvad hvis jeg ikke ønsker at foretage ændringer?
Svar: Hvis du ønsker at bibeholde din nuværende ordning, skal du ikke foretage dig noget. Du vil således få tømt din genbrugsspand/restaffaldsbeholder som hidtil og til samme pris.

Del siden:
Vent venligst...