Nyheder

Fornuftig start på projektet

I løbet af juli måned udsendte DIN Forsyning ca. 1200 breve til kunderne i forsøgsområderne. Vi har i den forbindelse målt aktiviteten på vores hjemmeside, hvor der har vist sig at være stor interesse for den nye ordning. Selvom alle ikke nødvendigvis ønsker at ændre i deres nuværende ordning, så har vi i løbet af sidste måned opnået omkring 600 klik på hjemmesidens selvbetjeningsmodul.

Vi har herudover modtaget 19 mails og 23 telefonopkald. Tilbagemeldingerne har været af varierende karakter. Nogle har fundet det svært at benytte selvbetjeningen. Nogle mener, at hjemmesiden er svær at finde rundt i. Andre vil blot vide mere om ordningen. Vi har derfor samlet de oftest stillede spørgsmål på hjemmesiden, således at kunderne lettere vil kunne finde svar på deres spørgsmål.

Forsøget blev først og fremmest opstartet i Houstrup, hvorefter Alslev hurtigt fulgte efter. I den første uge af forsøget blev der foretaget 8 ændringer i sommerhusområdet, hvorefter der i den følgende uge blev foretaget 35. Skraldemændene har således skullet forholde sig henholdsvis 8 og 35 ændringer i de første 2 uger. Vi forventer dog et større antal ændringer i sommerhusområdet, når højsæsonen for udlejning slutter. Hvad helårsområdet angår, har dette først fået mulighed for flextømning i slutningen af juli måned, hvilket endnu medfører mangel på relevant data. 

Del siden:
Vent venligst...