Nyheder

Opdatering af systemet

Systemet, som vi anvender i forbindelse med forsøget, er helt nyt og specielt designet til at håndtere en stor mængde af forskellige ønsker til tømninger. Jeres tilbagemeldingerne er således vigtige for os, da det giver os mulighed for at rette op på potentielle fejl eller bruge jeres erfaringer i vores evaluering af projektet, som kan pege i retning af forbedringer, der skal til i forbindelse med eventuelt at indføre flextømning i hele kommunen. 

Selvom der er blevet brugt lang tid på at teste selvbetjeningsmodulet til forsøget, har vi desværre oplevet en del udfordringer i benyttelsen af modulet. Vi har dog forsøgt at løse problemerne hurtigst muligt og holde jer opdaterede med driftsinformationer på hjemmesiden.

Brugen af selvbetjeningen på mobile enheder og Apple produkter
Vi har haft nogle udfordringer ved brugen af selvbetjeningen på mobile enheder samt Apple produkter. For at afhjælpe dette tilføjede vi et link under "Selvbetjening på mobile enheder", som kunne benyttes i denne sammenhæng.

Den 8. august gennemgik systemet en større opdatering, hvor problemet blev løst. Oplever du fortsat problemer med at bruge selvbetjeningen på din mobile enhed/dit Apple produkt, hører vi gerne fra dig.

 

 

Del siden:
Vent venligst...