Nyheder

Oftest stillede spørgsmål #2

Vi har samlet de fem mest stillede spørgsmål, som vi har modtaget pr. mail/telefon i forbindelse med opstart af forsøget.

Hvor sent kan jeg foretage ændringer i mine (af)bestillinger?
Svar: Det er muligt at foretage ændringer til og med torsdag i ugen før tømningsugen. Hvis du for eksempel vil have en tømning i uge 43, kan du bestille frem til torsdag i uge 42.

Kan jeg (af)bestille en tømning, jeg har (af)bestilt?
Svar: Det er muligt at foretage ændringer i dine (af)bestillinger hele året – også i henhold til tidligere (af)bestillinger. Du kan med andre ord godt bestille en tømning, du tidligere har afbestilt eller afbestille en tømning, du tidligere har bestilt.

Hvorfor er der allerede planlagt tømninger på min adresse?
Svar: Din nuværende ordning bruges som udgangspunkt for dine ændringer og vil således fremgå i oversigtsbilledet i tilmeldesystemet. Hvis du på nuværende tidspunkt har ugetømning, vil der således være planlagt en tømning i alle uger. Du kan frit afbestille det antal tømninger, du ønsker. Har du sæsontømning, vil der ikke være planlagt tømninger i alle uger. Der vil dog ligeledes her være mulighed for at (af)bestille tømninger.

Hvorfor dukker der en ”hvid” skærm op, når jeg klikker ”Næste” efter at have ændret i mine tømninger?
Svar: Når du klikker ”Næste” efter at have ændret i dine tømninger, dukker der på nuværende tidspunkt desværre en ”hvid” skærm op. Du skal derfor scrolle op i toppen af siden, hvor du kan udfylde kontaktoplysninger og komme i videre i processen. Vi arbejder på at få problemet løst.

Hvorfor virker den tilsendte pinkode ikke?
Svar: Når du har klikket på ”Send pinkode” flere gange, har du muligvis fået tilsendt flere koder, og virker koden ikke, kan det være fordi, du ikke benytter dig af den senest tilsendte kode. Prøv da at sende en ny pinkode og vent, til du modtager en SMS med koden. Det kan tage lidt tid.

Er der et spørgmsål, du ikke har fået svar på, så tøv ikke med at kontakte os via kontaktformularen eller på Facebook på https://www.facebook.com/flextoemning/.

 

Del siden:
Vent venligst...