Som borger eller sommerhusejer i Varde Kommune, kan du altid komme af med dit haveaffald på vores fem genbrugspladser.

Derudover har vi nogle yderligere tilbud i nogle af sommerhusområderne.

Grenpladser med begrænset åbningstid
I Blåvand og Henne By har vi åbent på grenpladserne to gange om året, hhv. forår (omkring påske) og efterår (omkring efterårsferien). Information omkring åbningstiderne udmeldes igennem grundejerforeningerne.

I Henne By ligger grenpladsen på Porsmosevej 1, 6854 Henne.

I Blåvand ligger grenpladsen på Hvidbjerg Strandvej 1B, 6857 Blåvand. I samarbejde med Varde Kommune søges der dog efter en ny placering.


Afhentning af grene
I sommerhusområderne Houstrup, Henne Strand, Vejers Strand og Jegum Ferieland har du som sommerhusejer mulighed for at tilmelde dig grenafhentning. Når du er tilmeldt, afhenter vi grenene ved din egen matrikel (ved skel). Grenaffaldet skal ligges i bunker af max 10m3. Har du mere end max 10m3, skal du placere det i en ny bunke og bestille afhentning af 2 stk. grenaffald (eller flere). Grenene skal helst ligge i samme retning. Priser er 500 kr. pr 10m3.

Afhentning af grenaffaldet vil finde sted fra 3. april 2018. Hvornår afhentningen præcis vil finde sted i de enkelte sommerhusområder afhænger af antallet af tilmeldte.

Tilmeldingen for afhentning af grenaffald er lukket for i år. Det vil være muligt at tilmelde sig igen i starten af 2018.

Del siden:
Vent venligst...